Καρδιολόγοι στον Γέρακα

Οι καρδιολόγοι του Kardiologos Net στον Γέρακα Αττικής χαρακτηρίζονται για την ποιότητά τους και την πολυετή εμπειρία τους στην καρδιολογία. Επισκεφθείτε τους καρδιολόγους του Γέρακα κλείνοντας εύκολα ραντεβού καλώντας στα διαθέσιμα τηλέφωνα για επίσκεψη σε καρδιολογικό ιατρείο, νοσοκομείο, καρδιολογική κλινική ή κέντρο καρδιολογίας που διαθέτει πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας γενιάς. Μην αμελήσετε τις απαραίτητες εξετάσεις καρδιάς που προλαμβάνουν από τον κίνδυνο θανάτου και μπορούν να σώσουν ζωές όταν πραγματοποιούνται εγκαίρως. Οι καρδιολόγοι στον Γέρακα είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΠΥ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία, διαθέτοντας πακέτα προσφορών για πολύ οικονομικές εξετάσεις καρδιάς.

Διενεργούνται όλες οι καρδιολογικές εξετάσεις στον Γέρακα σε χαμηλό κόστος. Οι καρδιολογικές εξετάσεις για τον έλεγχο της καρδιακής λειτουργίας, της ροής του αίματος και της δυνατότητας άντλησης της καρδιάς ελέγχονται πλήρως με ποικίλες εξετάσεις όπως το τρίπλεξ καρδιάς – υπερηχογράφημα καρδιάς, το ηλεκτροκαρδιογράφημα, το χόλτερ ρυθμού και πίεσης, το τεστ κοπώσεως, το χημικό τεστ κοπώσεως, η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, η κλινική εξέταση από τον ιατρό, η καταγραφή του ιατρικού οικογενειακού και ατομικού ιστορικού, η αξονική τομογραφία, η μαγνητική τομογραφία, η ακτινογραφία θώρακος κ.ά. Πιο εξειδικευμένες εξετάσεις καρδιάς που διενεργούνται από επεμβατικό καρδιολόγο στον Γέρακα αποτελούν η επεμβατική ή αναίμακτη στεφανιογραφία, το διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, η δοκιμασία ανάκλησης, η ηλεκτροφυσιολογική μελέτη, η ραδιοϊσοτοπική κοιλιογραφία της πυρηνικής καρδιολογίας, το σπινθηρογράφημα αιματώσεως μυοκαρδίου, το stress echo (δυναμικό ηχοκαρδιογράφημα) κ.ά.

Πιθανά συμπτώματα καρδιάς που μπορεί να προειδοποιούν για παθήσεις καρδιάς ή καρδιαγγειακή νόσο αποτελούν το θωρακικό άλγος, ο πόνος στην καρδιά, η πίεση ή το βάρος στο στήθος, η αρτηριακή υπέρταση, η αρτηριακή υπόταση, η ταχυκαρδία, η βραδυκαρδία, οι αρρυθμίες, το μούδιασμα των άκρων, το μούδιασμα του προσώπου ή της γνάθου, ο πόνος στην πλάτη, ο πόνος στην ωμοπλάτη, ο πόνος στο στομάχι, η δυσφορία, η αδιαθεσία, η εύκολη κούραση, η καταβολή, η εξάντληση, η αδικαιολόγητη κόπωση, η λιποθυμία, η ναυτία, η ζάλη, ο έμετος ή η τάση προς έμετο, ο ίλιγγος, η απώλεια συνείδησης, η έντονη εφίδρωση, ο κρύος ιδρώτας, τα φτερουγίσματα, τα τσιμπήματα στην καρδιά, η αίσθηση ότι χάνονται καρδιακοί σφυγμοί κ.ά. Η έγκαιρη επίσκεψη σε αξιόπιστο καρδιολόγο που εξυπηρετεί όλη την περιοχή του Γέρακα, μπορεί να σας απαλλάξει άμεσα από την ανησυχία για την υγεία της καρδιάς σας, το αίσθημα δυσφορίας και τον κίνδυνο για τη ζωής σας.

Επισκεφθείτε εγκαίρως τους καλύτερους καρδιολόγους μας στον Γέρακα για τη βέλτιστη πρόληψη και θεραπεία από επικίνδυνες παθήσεις της καρδιάς και καρδιαγγειακά νοσήματα. Η θεραπεία μπορεί να είναι άμεση με χειρουργική επέμβαση ή φαρμακευτική με χάπια και αλλαγή του τρόπου ζωής του καρδιοπαθούς ασθενούς. Συχνές καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν η στεφανιαία νόσος, η κολπική μαρμαρυγή, η επείγουσα κοιλιακή μαρμαρυγή, η καρδιακή ανεπάρκεια, η καρδιακή ανακοπή, η καρδιακή προσβολή, τα συγκοπτικά επεισόδια, το έμφραγμα μυοκαρδίου, το ισχαιμικό ή αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, οι βαλβιδοπάθειες, η πρόπτωση βαλβίδας, οι θρομβώσεις, οι φραγμένες αρτηρίες – αγγεία κ.ά. Οι καρδιολόγοι στον Γέρακα του Kardiologos Net μπορούν να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη αντιμετώπιση κάθε καρδιοπάθειας και να σας βοηθήσουν ώστε να μην εξελιχθεί σε επείγουσα ιατρική κατάσταση που μπορεί να αποβεί θανατηφόρα. Η συστηματική επίσκεψη σε καρδιολογικό ιατρείο, κλείνοντας άμεσα το ραντεβού σας με τους καρδιολόγους του Γέρακα, μπορεί να διατηρήσει την καρδιακή σας υγεία και λειτουργία σε υψηλά επίπεδα.

Facebook
Twitter
Pinterest