Νομός Ημαθίας

Γνωρίστε τους καλύτερους και πιο οικονομικούς καρδιολόγους του νομού Ημαθίας και κλείστε τώρα εύκολα το ραντεβού σας για προγραμματισμένη εξέταση καρδιάς.

Οι καρδιολόγοι του Kardiologos Net στον νομό Ημαθίας είναι πάντα διαθέσιμοι για τη διενέργεια καρδιολογικών εξετάσεων σε χαμηλό προσιτό κόστος και εξυπηρετούν ασθενείς από κάθε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας της Ημαθίας όπως: Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Μακροχώρι, Μελίκη, Πλατύ, Κοπανός, Άγιος Γεώργιος, Αγγελοχώρι, Επισκοπή, Λιανοβέργι, Πατρίδα, Τρίκαλα, Νησί, Λουτρός, Διαβατός, Αγκαθιά, Κλειδί, Βεργίνα, Σταυρός, Κορυφή, Μαρίνα, Λευκάδια, Κουλούρα, Χαρίεσσα, Μονόσπιτα, Αγία Βαρβάρα, Νεόκαστρο, Αγία Μαρίνα, Παλατίτσια, Ριζώματα, Πρόδρομος, Νέα Νικομήδεια κ.ά. Εμπιστευθείτε τη γνώση και την εμπειρία των καρδιολόγων μας και επισκεφθείτε ένα από τα καρδιολογικά ιατρεία, τις καρδιολογικές κλινικές ή τα καρδιολογικά κέντρα της Περιφερειακής Ενότητας της Ημαθίας στα οποία εξετάζουν.

Η καθοδήγηση από έναν αξιόπιστο καρδιολόγο μπορεί να αποβεί σωτήρια και να διατηρήσει την υγεία της καρδιάς σας στα ύψη για πολλά χρόνια. Χάρη στην πρόληψη είναι εφικτή η έγκαιρη θεραπεία πολλών μορφών  καρδιοπάθειας, εάν απευθυνθείτε άμεσα στον εξειδικευμένο γιατρό με την πρώτη εμφάνιση ύποπτων καρδιολογικών συμπτωμάτων. Οι ταχυκαρδίες, ο πόνος στην καρδιά, η πίεση στο στήθος, το βάρος στον θώρακα, οι αρρυθμίες, η υπέρταση, η υπόταση, η εξάντληση, η κόπωση, η λιποθυμία, η ναυτία, η έντονη εφίδρωση κ.ά. είναι μερικά από τα συμπτώματα τα οποία μπορεί να προμηνύουν παθήσεις καρδιάς και έτσι δεν πρέπει να παραμεληθούν αλλά να διερευνηθούν πλήρως από καρδιολόγο του νομού Ημαθίας.

Ο καρδιολόγος θα πραγματοποιήσει καρδιογράφημα, τρίπλεξ καρδιάς, τεστ κοπώσεως, stress echo, μέτρηση πίεσης, τοποθέτηση χόλτερ στην καρδιά και ό,τι άλλο χρειαστεί για να διαπιστώσει την κατάσταση της καρδιακής σας λειτουργίας.