Καρδιολόγοι στην Πάτρα

Βρείτε εύκολα στο kardiologos.net τους καλύτερους καρδιολόγους της Πάτρας και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με τον καρδιολόγο της επιλογής σας. Στη σελίδα μας διαθέτουμε μεγάλο αριθμό από έμπειρους και εξειδικευμένους καρδιολόγους που προσφέρουν τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες τους στην Πάτρα. Μέσω του kardiologos.net έχετε επίσης τη δυνατότητα να βρείτε και να επιλέξετε καρδιολόγους της Πάτρας οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.

Οι καρδιολόγοι που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς εξυπηρετούν σε ιδιωτικό καρδιολογικό ιατρείο ή κλινικές της Πάτρας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη γρήγορη κατοχύρωση του ραντεβού σας με γιατρό καρδιολόγο στην Πάτρα σε προνομιακό κόστος επίσκεψης. Η υγεία της καρδιάς δεν πρέπει να αμελείται από κανέναν μας γι’ αυτό οι σημαντικές καρδιολογικές εξετάσεις όπως το καρδιογράφημα, το τρίπλεξ καρδιάς και το τεστ κοπώσεως προσφέρονται σε πολύ οικονομικά πακέτα προσιτά σε όλους από επιλεγμένους καρδιολόγους στην Πάτρα. Είναι σημαντικός ο προληπτικός έλεγχος ρουτίνας με τις ανωτέρω καρδιολογικές εξετάσεις σε συνδυασμό με εξετάσεις αίματος σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι καρδιολόγοι μας στην Πάτρα πραγματοποιούν επίσης με μεγάλη επιτυχία στεφανιογραφία και τοποθέτηση holter στην καρδιά με το οποίο μετριέται ο ρυθμός και η πίεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σε περίπτωση που εμφανίζετε συμπτώματα όπως αρρυθμίες, ταχυκαρδία, υψηλή πίεση, χαμηλή πίεση, τσίμπημα στην καρδιά, διάχυτο πόνο στο στήθος, κόπωση και ναυτίες χωρίς άλλη αιτία, είναι κρίσιμο να προβείτε άμεσα σε καρδιολογική εξέταση στην Πάτρα προς αποφυγή, πρόληψη και έγκαιρη θεραπεία παθήσεων την καρδιάς. Ο συστηματικός έλεγχος της υγείας της καρδιάς από καρδιολόγο στην Πάτρα θεωρείται άκρως σημαντικός ιδιαίτερα εάν είστε μεσήλικας, ηλικιωμένος ή άτομο με υποκείμενα νοσήματα. Ακόμη και οι αθλητές – αν και νέοι – επιβάλλεται να ελέγχουν συχνά την κατάσταση υγείας της καρδιάς τους καθώς αυτή καταπονείται περισσότερο λόγω των έντονων προπονήσεών τους. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η πιθανότητα επίσκεψης στα επείγοντα του νοσοκομείου από καρδιοπάθειες όπως έμφραγμα, ανακοπή, κολπική μαρμαρυγή, στεφανιαία νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια κ.ά.

 

Facebook
Twitter
Pinterest