Καρδιολόγοι στην Κοζάνη

Η διαδικτυακή σελίδα του Kardiologos Net είναι πάντα κοντά στον άνθρωπο, προτείνει τους καλύτερους καρδιολόγους της Κοζάνης και ενημερώνει με αξιοπιστία γύρω από φλέγοντα ζητήματα καρδιολογίας. Βρείτε έμπειρους καρδιολόγους στην Κοζάνη οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και παρέχουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις καρδιάς σε φιλική τιμή στα καρδιολογικά ιατρεία τους, σε διαγνωστικά κέντρα, νοσοκομεία ή καρδιολογικές κλινικές του Δήμου Κοζάνης.

Επικοινωνήστε έγκαιρα με καρδιολόγο της Κοζάνης για προληπτικό έλεγχο, κλείνοντας εύκολα, άμεσα και οικονομικά ραντεβού για επίσκεψη, η οποία περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη οικογενειακού ιατρικού ιστορικού, μέτρηση πίεσης και σφυγμών, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχο – τρίπλεξ καρδιάς και τεστ κοπώσεως. Στη συνέχεια, εάν κριθεί απαραίτητο, ο γιατρός θα σας συμβουλεύσει να προβείτε σε τοποθέτηση χόλτερ για την 24ωρη μέτρηση των καρδιακών παλμών και του ρυθμού, σε στεφανιογραφία (επεμβατική ή αναίμακτη), σε stress echo, σε διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, σε σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου, σε δοκιμασία ανάκλησης, σε μαγνητική τομογραφία θώρακα, σε ηλεκτροφυσιολογική μελέτη κ.ά.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις από καρδιολόγους στην Κοζάνη είναι πολύ σημαντικές τόσο σε προληπτικό επίπεδο όσο και εάν παρουσιάζεται το οποιοδήποτε καρδιολογικό σύμπτωμα που κινεί υποψίες για τυχόν καρδιοπάθεια ή επερχόμενο κίνδυνο σοβαρού καρδιακού νοσήματος. Τα συμπτώματα που εμφανίζονται συνηθέστερα είναι πίεση στο στήθος, πόνος στην καρδιά, βάρος στον θώρακα, δύσπνοια, ταχύπνοια, βραδυκαρδία, έντονη ταχυκαρδία, αρρυθμίες, υψηλή αρτηριακή πίεση, χαμηλή αρτηριακή πίεση, ζάλη, ναυτία, εμετός, πόνος στο αριστερό χέρι, πόνος στο σαγόνι, στην ωμοπλάτη ή στη μέση, μούδιασμα στο σαγόνι, απώλεια όρεξης, αποπροσανατολισμός, λιποθυμία, έντονη εφίδρωση, κρύος ιδρώτας, λαχάνιασμα χωρίς αιτία, αδικαιολόγητη κόπωση κ.ά. Η άμεση εξέταση από εξειδικευμένο καρδιολόγο στην Κοζάνη θεωρείται υψίστης σημασίας για να προλάβετε, να αποφύγετε και να θεραπευτείτε αποτελεσματικά από πιθανές καρδιακές παθήσεις που μπορούν να αποβούν επικίνδυνες και μοιραίες, όπως το έμφραγμα, η συγκοπή, η καρδιακή ανακοπή, η στεφανιαία νόσος, η κολπική μαρμαρυγή, η καρδιακή ανεπάρκεια κ.ά.

Facebook
Twitter
Pinterest