Νομός Μαγνησίας

Συγκεντρώσαμε για εσάς τους πιο έμπειρους καρδιολόγους του νομού Μαγνησίας προς διευκόλυνση της αναζήτησής σας. Στο Kardiologos Net ενημερώνουμε για καρδιολογικά ζητήματα κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί γύρω από ζητήματα της υγείας της καρδιάς ενώ παράλληλα προτείνουμε καρδιολόγους της περιφέρειάς σας με τους οποίους μπορείτε να κλείσετε άμεσα ραντεβού. Στο Kardiologos Net εμφανίζονται επιπλέον και καρδιολόγοι νομού Μαγνησίας συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ που εξετάζουν σε χαμηλή τιμή επίσκεψης.

Παρέχονται ιατρικές καρδιολογικές εξετάσεις σε πολύ προσιτό κόστος ενώ η συνταγογράφηση φαρμάκων και τα παραπεμπτικά είναι μέσα στην τιμή και εκδίδονται επίσης πολύ οικονομικά. Οι καρδιολόγοι του Kardiologos Net εξυπηρετούν σε όλες τις περιοχές στον νομό Μαγνησίας όπως στον Βόλο, στο Πήλιο, στη Νέα Ιωνία Βόλου, στην Αγριά, στον Αλμυρό, στη Νέα Αγχίαλο, στο Βελεστίνο, στο Διμήνι, στο Ριζόμυλο, στην Πορταριά, στο Στεφανοβίκειο, στη Σούρπη, στην Ευξεινούπολη, στον Πτελεό, στα Κανάλια, στο Σέσκλο, στην Άνω και Κάτω Λεχώνια, στη Ζαγορά, στην Αργαλαστή, στο Τρίκερι κ.ά.

Η εξέταση και ο καρδιολογικός έλεγχος από εξειδικευμένο καρδιολόγο πριν την έναρξη οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας είναι απαραίτητη όπου δίνεται και βεβαίωση στον εξεταζόμενο για την ομαλή λειτουργία της καρδιάς του. Οι καρδιολογικές εξετάσεις όπως το ηλεκτροκαρδιογράφημα, το τρίπλεξ, το τεστ κοπώσεως και η εφαρμογή holter στην καρδιά είναι ιδιαίτερα σημαντικές τόσο για την πρόληψη σε υγιή άτομα όσο και για τον απαραίτητο τακτικό έλεγχο σε ηλικιωμένους ή ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα. Στόχος των καρδιολόγων μας στον νομό Μαγνησίας είναι πάντα η έγκαιρη θεραπευτική αντιμετώπιση κάθε καρδιοπάθειας που προκύπτει. Μην αμελήσετε συμπτώματα ταχυκαρδίας, υπέρτασης, υπότασης, αρρυθμίες, έντονη κόπωση, δύσπνοια ή πόνους στο στέρνο και επισκεφθείτε άμεσα έναν από τους επιλεγμένους καρδιολόγους μας στο νομού Μαγνησίας.