Καρδιολόγοι στην Καλλιθέα

Εξερευνήστε τις επιλογές κορυφαίων καρδιολόγων στην Καλλιθέα της Αθήνας και προγραμματίστε άμεσα το ραντεβού σας για τις πιο σημαντικές εξετάσεις καρδιάς. Το Kardiologos Net διαθέτει πλήθος αξιόπιστων καρδιολόγων της Καλλιθέας με τους οποίους μπορείτε να έρθετε εύκολα σε επικοινωνία καλώντας στα διαθέσιμα τηλέφωνα ώστε να δρομολογηθεί η επόμενη επίσκεψή σας. Τα καρδιολογικά ιατρεία στην Καλλιθέα διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διενέργεια πλήρους καρδιολογικού ελέγχου. Οι καρδιολογικές εξετάσεις από τους καρδιολόγους Καλλιθέας πραγματοποιούνται σε προσιτό κόστος και περιλαμβάνουν τρίπλεξ – υπέρηχο καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, τεστ κοπώσεως, χόλτερ ρυθμού και πίεσης, λήψη πλήρους ιατρικού ιστορικού κ.ά. Σε περίπτωση που κριθεί σημαντικό, πραγματοποιούνται πιο ειδικές εξετάσεις καρδιάς από τους καρδιολόγους του Kardiologos Net στην Καλλιθέα, όπως η επεμβατική στεφανιογραφία, η ηλεκτροφυσιολογική μελέτη, η αξονική και μαγνητική τομογραφία, το τρίπλεξ καρωτίδων, το σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου κ.ά.

Οι καρδιολόγοι μας στην Καλλιθέα διακρίνονται για την εμπειρία τους ως ιατροί καθώς και για τη φροντίδα με την οποία βοηθάνε κάθε ασθενή που αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα ή τους επισκέπτεται για προληπτικό check up. Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε πλέον εύκολα καρδιολόγο που εξυπηρετεί όλη την ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας στην Αθήνα και εξετάζει σε ιδιωτικό καρδιολογικό ιατρείο, καρδιολογική κλινική, διαγνωστικό κέντρο ή νοσοκομείο, ενώ επιπλέον διατίθενται επεμβατικοί καρδιολόγοι και καρδιολόγοι με σύμβαση ΕΟΠΠΥ. Η προληπτική επίσκεψη στο γιατρό της καρδιάς είναι άκρως σημαντική για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε είδους καρδιοπάθειας που απειλεί τη ζωή και την καρδιακή υγεία.

Σε ενδεχόμενη περίπτωση που αισθανθείτε πόνο στην καρδιά, θωρακικό άλγος, βάρος/ πίεση στο στήθος, μούδιασμα στο δεξί χέρι, μυρμήγκιασμα των άκρων, μούδιασμα στο σαγόνι ή στην ωμοπλάτη, στομαχόπονο, αρρυθμίες, ταχυκαρδία, βραδυκαρδία, χαοτικό παλμό, αρτηριακή υπέρταση, αρτηριακή υπόταση, τάση προς λιποθυμία, εφίδρωση, ζαλάδα, ναυτία, έμετο, κόπωση, δύσπνοια κατά την απλή κίνηση ή κατά την κατάκλιση, εύκολη κούραση, δυσφορία, καταβολή, γενική αδιαθεσία, τρέμουλο κ.ά., πρέπει επειγόντως να επισκεφθείτε καρδιολόγο στην Καλλιθέα ή νοσοκομείο ώστε να προλάβετε τυχόν επικείμενο καρδιακό επεισόδιο ή άλλη σοβαρή κατάσταση της υγείας σας που οφείλεται σε καρδιαγγειακή νόσο (όπως το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο).

Η τακτική επαφή και επίσκεψη σε καρδιολόγο της Καλλιθέας μπορεί να γλυτώσει τον ασθενή από καρδιακές παθήσεις όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, την καρδιακή προσβολή, την καρδιακή ανακοπή, τη στεφανιαία νόσο, τις βαλβιδοπάθειες, την καρδιακή ανεπάρκεια, την κολπική μαρμαρυγή, την κοιλιακή μαρμαρυγή και άλλες πρωτοεμφανιζόμενες ή χρόνιες καρδιακές νόσους. Η εξέταση της καρδιάς είναι ωφέλιμο να πραγματοποιείται τόσο σε ηλικιωμένους ή νοσούντες όσο και σε νέους ή αθλητές που φαινομενικά είναι υγιείς, αφού οι παθήσεις της καρδιάς δεν κάνουν διακρίσεις. Από τους καρδιολόγους Καλλιθέας παρέχονται επίσης αθλητικές βεβαιώσεις.

Facebook
Twitter
Pinterest