Καρδιολόγοι στο Ρέθυμνο

Το Kardiologos Net προτείνει τους καλύτερους καρδιολόγους του Δήμου Ρεθύμνου και συνιστά την άμεση επικοινωνία σας με αυτούς με σκοπό τη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών νοσημάτων. Εμπιστευθείτε τους έμπειρους καρδιολόγους μας στο Ρέθυμνο, βρείτε ποιοι έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ και κλείστε εύκολα ραντεβού για επίσκεψη και καρδιολογική εξέταση σε χαμηλό κόστος που περιλαμβάνει υπέρηχο καρδιάς – καρδιακής συστολής, ηλεκτροκαρδιογράφημα, δοκιμασία κοπώσεως και μέτρηση της πίεσης. Εάν χρειαστεί, ο καρδιολόγος θα σας εξετάσει με στεφανιογραφία, stress echo, αξονική τομογραφία και άλλες πιο ειδικές εξετάσεις που ελέγχουν την υγεία της καρδιάς.

Οι καρδιολόγοι Ρεθύμνου του Kardiologos Net εξετάζουν σε σύγχρονα και εξοπλισμένα καρδιολογικά κέντρα, κλινικές και ιατρεία, βάζοντας τέλος σε κάθε ανησυχία σας. Μην αμελείτε συμπτώματα όπως πόνο στον θώρακα, καρδιακό πόνο, πίεση στο στήθος, τσιμπήματα στην καρδιά, φτερουγίσματα, μούδιασμα στο αριστερό χέρι, μούδιασμα στη γνάθο, έντονο στομαχόπονο, ναυτία, λιποθυμία, απώλεια συνείδησης, ταχύπνοια, δύσπνοια, ζαλάδα, αρρυθμίες, βραδυκαρδία, ταχυκαρδία, κόπωση, υπέρταση, υπόταση και οτιδήποτε άλλο σας κάνει να αισθάνεστε ενόχληση και ανησυχία. Οι σύγχρονες θεραπείες με επεμβατικούς ή φαρμακευτικούς τρόπους των έμπειρων καρδιολόγων μας στο Ρέθυμνο, μπορούν να ελέγξουν κάθε επικίνδυνη καρδιοπάθεια.

Επικοινωνήστε εγκαίρως για προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο σε ειδικό  καρδιολόγο στο Ρέθυμνο. Η εμπειρία των καρδιολόγων στο Δήμο Ρεθύμνης μπορεί να σας χαρίσει ποιότητα ζωής και αύξηση του προσδόκιμου ζωής σας ακόμη και σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε σοβαρές καρδιακές παθήσεις όπως καρδιακή ανεπάρκεια, κολπική μαρμαρυγή, στεφανιαία νόσο ή εάν είχατε υποστεί στο παρελθόν έμφραγμα του μυοκαρδίου ή καρδιακή ανακοπή. Ειδικότερα εάν είστε αθλητής, ηλικιωμένος, ανοσοκατασταλμένος ασθενής, άτομο με υποκείμενα νοσήματα, ΑΜΕΑ κλπ., η επίσκεψη σε εξειδικευμένο καρδιολόγο στο Ρέθυμνο θεωρείται επιβεβλημένη. Επιπλέον, παρέχονται αθλητικές βεβαιώσεις.

Facebook
Twitter
Pinterest