Κεντρικός τομέας Αθηνών

Εμπιστευθείτε το kardiologos.net για την εύρεση καρδιολόγων σε χαμηλό κόστος επίσκεψης στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Μπορείτε πλέον εύκολα και άμεσα να κλείνετε ραντεβού με τον καρδιολόγο της προτίμησής σας συμπληρώνοντας τη διαδικτυακή φόρμα στη σελίδα μας. Διαθέτουμε τους καλύτερους καρδιολόγους που έρχονται να δώσουν απαντήσεις και λύσεις σε οποιαδήποτε ανησυχία αντιμετωπίζετε γύρω από την υγεία της καρδιάς. Κλείστε εύκολα ραντεβού για καρδιολογικές εξετάσεις σε πολύ χαμηλές τιμές στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Μέσα στις βασικές εξετάσεις για τη διερεύνηση καρδιακών παθήσεων συμπεριλαμβάνεται το ηλεκτροκαρδιογράφημα, το τρίπλεξ καρδιάς και το τεστ κοπώσεως ενώ πιο εξειδικευμένες εξετάσεις αποτελούν η στεφανιογραφία και η τοποθέτηση holter ρυθμού και πίεσης.

Οι έμπειροι καρδιολόγοι μας εξετάζουν και αξιολογούν με αξιοπιστία τα αποτελέσματα των εξετάσεων είτε στα ιδιωτικά καρδιολογικά ιατρεία τους είτε σε καρδιολογικές κλινικές ή νοσοκομεία πολύ οικονομικά. Διατίθενται πακέτα προσφορών για ειδικές τακτικές εξετάσεις σε αθλητές σε προνομιακή τιμή. Στο kardiologos.net έχετε επίσης τη δυνατότητα να βρείτε τους καρδιολόγους που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.

Οποιαδήποτε ανησυχητικά συμπτώματα σχετικά με την καρδιά όπως αρρυθμίες, ταχυκαρδία, χαμηλή ή υψηλή πίεση καθώς και πόνος ή τσιμπήματα στο στήθος πρέπει να εξετάζονται επειγόντως από εξειδικευμένο ιατρό καρδιολόγο ώστε να προλαμβάνεται ο κίνδυνος για καρδιοπάθεια, στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια ή κολπική μαρμαρυγή και να επιτυγχάνεται η όσο δυνατόν αποτελεσματικότερη θεραπεία (με επεμβατικές ή μη μεθόδους). Εμπιστευθείτε τους διαθέσιμους επαγγελματίες καρδιολόγους μας για την προσφορά οικονομικών καρδιολογικών υπηρεσιών τους σε ασθενείς όλου του Κεντρικού Τομέα Αθηνών.