Καρδιολόγοι στην Παιανία

Επικοινωνήστε με τους καρδιολόγους της Παιανίας του Kardiologos Net για εξετάσεις καρδιάς δίχως κόστος και κόπο. Οι καρδιολόγοι μας στην Παιανία είναι άμεσα διαθέσιμοι για καρδιολογική εξέταση στο καρδιολογικό ιατρείο, στην καρδιολογική κλινική, στο νοσοκομείο ή στο καρδιολογικό κέντρο, διαθέτοντας σύγχρονους ιατρικούς εξοπλισμούς που είναι απαραίτητοι για τις καρδιολογικές εξετάσεις. Μπορείτε να κλείσετε εύκολα το ραντεβού σας για καρδιολογικό έλεγχο καλώντας στα τηλέφωνα που αναγράφονται και να επισκεφθείτε τους έμπειρους ιατρούς του Kardiologos Net στα πλήρως εξοπλισμένα καρδιολογικά ιατρεία όλης της περιοχής της Παιανίας. Οι καρδιολόγοι μας διακρίνονται για τη μεγάλη εμπειρία τους και είναι εύκολα προσβάσιμοι στο κοινό, καθώς μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και από τον σταθμό του μετρό Παιανία – Κάντζα.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις στην Παιανία είναι πολύ οικονομικές καθώς οι καρδιολόγοι μας έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ αλλά και με άλλα ασφαλιστικά ταμεία, εξασφαλίζοντας εύκολη προσβασιμότητα στην υγεία για όλους τους καρδιοπαθείς. Μην παραμελείτε και ρισκάρετε την υγεία της καρδιάς σας. Οι καρδιολόγοι μας στην Παιανία διενεργούν σε χαμηλή τιμή εξετάσεις καρδιάς όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, τρίπλεξ καρδιάς – υπερηχογράφημα καρδιάς, τεστ κοπώσεως, holter μέτρησης παλμού και πίεσης, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, κλινική εξέταση, καταγραφή ιατρικού ιστορικού, παραπομπή για εξετάσεις αίματος ή για άλλες πιο εξειδικευμένες καρδιολογικές εξετάσεις. Μερικές πιο ειδικές εξετάσεις καρδιάς αποτελούν η επεμβατική στεφανιογραφία από επεμβατικό καρδιολόγο, η αναίμακτη στεφανιογραφία, η αξονική τομογραφία, η μαγνητική τομογραφία, η ακτινογραφία θώρακος, η ηλεκτροφυσιολογική μελέτη, το διοισοφάγειο υπερηχογράφημα το σπινθηρογράφημα αιματώσεως μυοκαρδίου, το ραδιενεργό νεφρόγραμμα, η ραδιοϊσοτοπική κοιλιογραφία της πυρηνικής ιατρικής, το Contrast Stress Echo, το εναλλακτικό τεστ κοπώσεως, η δοκιμασία ανάκλησης, η τοποθέτηση βηματοδότη κ.ά.

Εμπιστευτείτε τους αξιόπιστους καρδιολόγους μας στην Παιανία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, απαλλαγμένη από προβλήματα καρδιάς. Η τακτική και έγκαιρη επίσκεψη σε εξειδικευμένο καρδιολόγο μπορεί να διατηρήσει, να βελτιώσει και να θεραπεύσει κάθε κατάσταση της καρδιακής υγείας σας. Προφυλαχθείτε και θεραπευτείτε από επικίνδυνες καρδιακές παθήσεις ή καρδιαγγειακές νόσους χάρη στους καρδιολόγους της Παιανίας. Ζητήστε τη συμβουλή των καρδιολόγων μας στην Παιανία και Παιανία – Κάντζα για την άμεση αντιμετώπιση κάθε καρδιοπάθειας και καρδιαγγειακού νοσήματος όπως στεφανιαία νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια, κολπική μαρμαρυγή, βαλβιδοπάθειες, ενδοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, μυοκαρδίτιδα, συγκοπτικά επεισόδια, καρδιακή προσβολή, καρδιακή ανακοπή, έμφραγμα του μυοκαρδίου, ισχαιμικό ή αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο κ.ά. Γι’ αυτό, εάν αισθανθείτε πόνο στην καρδιά, άλγος στο στήθος, αρρυθμίες, υπέρταση, υπόταση, βραδυκαρδία, ταχυκαρδία, μούδιασμα στα άκρα, δύσπνοια, κόπωση, λιποθυμία, στομαχόπονο, φτερουγίσματα, απώλεια παλμών, ναυτία, ζάλη, ίλιγγο, τάση προς έμετο, αδιαθεσία, δυσφορία, καταβολή και οποιοδήποτε άλλο καρδιολογικό σύμπτωμα που παραπέμπει σε καρδιαγγειακά νοσήματα, απευθυνθείτε άμεσα στους καρδιολόγους Παιανίας για πλήρη καρδιολογικό έλεγχο, είτε για πρόληψη είτε για θεραπεία από πιθανή καρδιαγγειακή πάθηση.

Facebook
Twitter
Pinterest