Ανατολική Αττική

Διαθέτουμε καρδιολόγους για όλες τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Εάν διαμένετε στις Αχαρνές (Μενίδι), στους Θρακομακεδόνες, στον Άγιο Στέφανο, στην Άνοιξη, στον Διόνυσο, στο Κρυονέρι, στην Άνοιξη, στη Δροσιά, στη Σταμάτα, στη Ροδόπολη, στον Άγιο Στέφανο ή στα Μεσόγεια όπως στο Κορωπί, στον Καρελλά, στο Κίτσι, στην Κερατέα, στον Κουβαρά, στο Λαύριο, στο Μαρκόπουλο, στο Πόρτο Ράφτη, στην Παιανία, στα Γλυκά Νερά, στην Κάντζα (Λεοντάριο), στην Ανθούσα, στα Καλύβια Θορικού, στην Παλαιά Φώκαια, στη Σαρωνίδα, στο Λαγονήσι, στην Ανάβυσσο, στα Σπάτα, στην Αρτέμιδα (Λούτσα), στην Παλλήνη, στον Γέρακα ή στα Βόρεια της Ανατολικής Αττικής όπως στη Νέα Μάκρη, στον Μαραθώνα, στο Γραμματικό, στον Βαρνάβα, στον Ωρωπό, στον Αυλώνα, στις Αφίδνες, στα Νέα Παλάτια, στο Πολυδένδρι, στο Χαλκούτσι, στη Σκάλα και Μαρκόπουλο Ωρωπού, στους Αγίους Αποστόλους, στο Καπανδρίτι, στον Κάλαμο, στη Ραφήνα, στο Πικέρμι ή στη Βούλα, στη Βουλιαγμένη, στη Βάρκιζα, στη Βάρη, στη Βουλιαγμένη, εμπιστευθείτε τους καρδιολόγους του Kardiologos Net. Ανάμεσα στους καρδιολόγους Ανατολικής Αττικής που προτείνει η καρδιολογική ιστοσελίδα μας εμφανίζονται και όσοι είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.

Οι καρδιολόγοι μας στην Ανατολική Αττική είναι οι πιο έμπειροι και εξειδικευμένοι στον ιατρικό χώρο της καρδιολογίας και εξετάζουν σε καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα ή κλινικές σε χαμηλό κόστος. Κλείστε άμεσα ραντεβού για καρδιογράφημα, υπερηχογράφημα (τρίπλεξ) καρδιάς, τεστ κοπώσεως ή τοποθέτηση holter σε προσιτή τιμή. Επιπλέον παρέχεται αθλητική βεβαίωση για αθλητές μετά από πλήρη καρδιολογικό έλεγχο.

Οι βασικές αυτές καρδιολογικές εξετάσεις βοηθούν στην πρόληψη, στην έγκαιρη διερεύνηση καρδιοπαθειών και στην έναρξη θεραπείας τους. Συμπτώματα όπως ταχυκαρδία, υπέρταση, υπόταση, αρρυθμίες, κόπωση, δύσπνοια, πόνος στο στήθος, φτερουγίσματα στην καρδιά κ.ά. πρέπει πάντα να ελέγχονται από ειδικό ιατρό καρδιολόγο. Η καλή λειτουργία και η διατήρηση της υγείας της καρδιάς ακολουθώντας τις οδηγίες των καρδιολόγων είναι υψίστης σημασίας για τη συνολική υγεία του ανθρώπου. Η συστηματική επίσκεψη σε καρδιολόγο ειδικότερα από ηλικιωμένους και άτομα με χρόνιες ασθένειες κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και δεν πρέπει να αμελείται.