Νομός Δράμας

Οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τους καλύτερους καρδιολόγους των περιοχών: Δράμα, Προσοτσάνη, Άγιος Αθανάσιος, Καλαμπάκι, Δοξάτο, Χωριστή, Ξηροπόταμος, Κάτω Νευροκόπι, Πετρούσσα, Φωτολίβος, Κύργια (Κύρια), Καλλίφυτος, Καλός Αγρός, Αδριανή, Βώλακας, Κουδούνια, Περιθώρι, Μικρόπολη, Φτελιά κ.α. για εξετάσεις καρδιάς και να κλείσουν άμεσα το ραντεβού τους σε χαμηλή τιμή στα υπάρχοντα περιφερειακά νοσοκομεία, καρδιολογικές κλινικές ή ιδιωτικά καρδιολογικά ιατρεία.

Το Kardiologos Net διαθέτει μεγάλο αριθμό από έμπειρους γιατρούς καρδιολόγους στον νομό Δράμας, οι οποίοι εξετάζουν άμεσα και οικονομικά με ένα μόνο τηλεφώνημά σας. Διενεργούνται καρδιολογικές εξετάσεις όπως υπέρηχος καρδιάς, καρδιογράφημα, stress echo, τεστ κοπώσεως, χόλτερ ρυθμού, μέτρηση πίεσης και παλμών, στεφανιογραφία κ.ά. Οι εξετάσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές τόσο σε προληπτικό επίπεδο όσο και εάν εμφανίζετε συμπτώματα που σας ανησυχούν. Τα πιο συνήθη συμπτώματα που οδηγούν έναν ασθενή στον καρδιολόγο είναι ο πόνος στο στήθος, η πίεση ή η αίσθηση βάρους στο στέρνο, το κάψιμο στην καρδιά, τα καρδιακά τσιμπήματα, οι σουβλιές, τα φτερουγίσματα, η άνοδος της αρτηριακής πίεσης, η πτώση της πίεσης, η ταχυκαρδία, οι αρρυθμίες, η κόπωση, το λαχάνιασμα, η δύσπνοια, η ναυτία, η αδιαθεσία κ.ά.

Η έγκαιρη εξέταση από ειδικό καρδιολόγο του νομού Δράμας θεωρείται πολύ σημαντική για να γίνει άμεση θεραπεία έναντι σε οποιαδήποτε καρδιοπάθεια και να μην κινδυνεύσει η ζωή του ατόμου. Η υγεία της καρδιάς είναι άκρως σημαντική για την ποιότητα ζωής και την επέκταση του χρόνου επιβίωσης κάθε ανθρώπου. Προφυλαχθείτε από σοβαρές καρδιακές παθήσεις κλείνοντας άμεσα ραντεβού για την επίσκεψή σας σε εξειδικευμένο καρδιολόγο του νομού Δράμας.