Νομός Ηρακλείου

Εάν αναζητάτε καρδιολόγους στον νομό Ηρακλείου, το Kardiologos Net έχει να σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές καρδιολόγων της περιοχής σας. Διαθέτουμε καρδιολόγους που εξυπηρετούν σε όλους του δήμους και πόλεις του νομού Ηρακλείου όπως: στο Ηράκλειο, στον Δήμο Χερσοννήσου (Γούρνες, Ελιά, Κοκκίνη Χάνι, Επισκοπή, Μάλια, Σταλίδα), στον Δήμο Φαιστού (Μοίρες, Τυμπάκι, Ζαρός, Πόμπια, Γαλιά), στον Δήμο Μαλεβιζίου (Γάζι, Κρουσώνας, Αγία Πελαγία, Καλέσια), Αρχάνες, Πύργος, Άγιοι Δέκα, Άνω Βιάννο, Αρκαλοχώρι, Θραψανό, Καστέλλι, Τύλισσος κ.ά. Μπορείτε να κλείσετε εύκολα ραντεβού με απλές κινήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας με τον καρδιολόγο που επιθυμείτε να επισκεφθείτε. Στο Kardiologos Net διατίθενται καταχωρημένοι καρδιολόγοι που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ με πολύ χαμηλό κόστος επίσκεψης.

Επισκεφθείτε έμπειρους καρδιολόγους του νομού Ηρακλείου και αναζητήστε τις ιατρικές συμβουλές για όσα καρδιολογικά ζητήματα σας ταλανίζουν. Η προληπτική τακτική εξέταση της καρδιάς μπορεί να προσφέρει πολλά στην έγκαιρη θεραπεία καρδιακών παθήσεων και κινδύνων από σοβαρές καρδιοπάθειες. Μην αγνοείτε προειδοποιητικά σημάδια όπως αρρυθμίες, ταχυκαρδία, χάσιμο παλμών, φτερουγίσματα, τσιμπήματα στην καρδιά, πόνο στο στήθος, δύσπνοια, ναυτία ή κόπωση. Οι απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις μπορούν να δείξουν την κατάσταση υγείας της καρδιάς σας και να βοηθήσουν στη λύση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό.

Οι καρδιολόγοι του νομού Ηρακλείου πραγματοποιούν σε καρδιολογικά ιατρεία καρδιογράφημα, τεστ κοπώσεως, τρίπλεξ καρδιάς, στεφανιογράφημα και τοποθέτηση holter στην καρδιά σε προσιτές τιμές. Οι καρδιολογικές αυτές εξετάσεις σε συνδυασμό με εξετάσεις αίματος μπορούν να δώσουν μια πλήρη εικόνα της καρδιολογικής υγείας σας και να βοηθήσουν να αποφευχθούν έγκαιρα δυσάρεστες καταστάσεις.