Καρδιολόγοι στην Καρδίτσα

Απευθυνθείτε στους καρδιολόγους του Kardiologos Net στην Καρδίτσα για την αντιμετώπιση κάθε καρδιακού προβλήματος. Οι έμπειροι καρδιολόγοι μας είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και εξετάζουν οικονομικά κάθε κάτοικο του Δήμου Καρδίτσας. Κλείστε εύκολα το ραντεβού σας με έναν από τους αξιόπιστους καρδιολόγους μας στην Καρδίτσα για να δώσουν λύση σε κάθε ανησυχία σας, να συμβάλουν στη βελτίωση της καρδιαγγειακής σας υγείας και να προτείνουν την καταλληλότερη για εσάς θεραπεία. Οι καρδιολογικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται πολύ αποτελεσματικά και σε προσιτή τιμή από τους εξειδικευμένους ιατρούς του Kardiologos Net είναι το ηλεκτροκαρδιογράφημα, το υπερηχογράφημα καρδιάς (τρίπλεξ), το τεστ κοπώσεως, το χόλτερ ρυθμού, η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, το stress echo, η στεφανιογραφία (επεμβατική ή αναίμακτη), το διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, το σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου, η ηλεκτροφυσιολογική μελέτη κ.ά.

Τα πιο συχνά καρδιολογικά συμπτώματα που προμηνύουν πιθανή καρδιοπάθεια και πρέπει να σας οδηγήσουν εγκαίρως για εξέταση σε καρδιολόγο στην Καρδίτσα, είναι ο πόνος στην καρδιά, το βάρος στη στήθος, το θωρακικό άλγος, η πίεση στο στήθος, ο στομαχόπονος, η ναυτία, η λιποθυμία, η γενική αδιαθεσία, οι έντονες ταχυκαρδίες, οι αρρυθμίες, η βραδυκαρδία, η απώλεια αισθήσεων, το μούδιασμα στο αριστερό χέρι, το μούδιασμα στη γνάθο, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η υπόταση, η εύκολη κόπωση, η ζάλη, ο κρύος ιδρώτας κ.ά.

Με την έγκαιρη προληπτική επίσκεψη στους καρδιολόγους μας στην Καρδίτσα, σας δίνεται η ευκαιρία να προλάβετε δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις σοβαρών καρδιακών παθήσεων όπως το έμφραγμα μυοκαρδίου, η καρδιακή ανακοπή, η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια, η κολπική μαρμαρυγή και άλλες παθήσεις της καρδιάς που δυνητικά μπορούν να αποβούν και θανατηφόρες. Δείξτε εμπιστοσύνη στις οδηγίες και τις θεραπείες των καρδιολόγων μας (στην πόλη και οικισμούς στο Δήμο Καρδίτσας), οι οποίοι φροντίζουν για τη βελτίωση της καρδιακής σας λειτουργίας.

Facebook
Twitter
Pinterest