Νότιος Τομέας Αθηνών

To Kardiologos Net συγκεντρώνει για εσάς τους πιο αξιόπιστους καρδιολόγους στον Νότιο Τομέα Αθηνών συμπεριλαμβανομένων όσων είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. Οι καρδιολόγοι Νοτίου Τομέα Αθηνών εξυπηρετούν σε καρδιολογικό ιατρείο, νοσοκομείο, κλινική ή καρδιολογικό κέντρο ασθενείς που διαμένουν στη Γλυφάδα, στον Άλιμο, στον Άγιο Δημήτριο, στο Ελληνικό, στην Αργυρούπολη, στην Καλλιθέα, στο Μοσχάτο, στον Ταύρο, στη Νέα Σμύρνη και στο Παλαιό Φάληρο.

Για προληπτικό έλεγχο των συμπτωμάτων σας εμπιστευθείτε τους καρδιολόγους του Kardiologos Net οι οποίοι παρέχουν τις ιατρικές τους συμβουλές και υπηρεσίες πάνω στην καρδιολογία σε προσιτό κόστος επίσκεψης. Μπορείτε να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας για καρδιογράφημα, τρίπλεξ καρδιάς, τεστ κόπωσης, holter ρυθμού και πίεσης, μέτρηση πίεσης και κάθε άλλη απαραίτητη καρδιολογική εξέταση. Πριν την έναρξη οποιασδήποτε νέας αθλητικής δραστηριότητας είναι απαραίτητη η ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο Νοτίου Τομέα Αθηνών στον αθλητή η οποία βεβαιώνει για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς του. Εάν είστε ηλικιωμένοι ή άτομα με υποκείμενες νόσους η επίσκεψη σε καρδιολόγο σε τακτά χρονικά διαστήματα θεωρείται επιβεβλημένη για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας και υγείας της καρδιάς καθώς και για πρόληψη και έγκαιρη θεραπεία κάθε επικείμενης καρδιοπάθειας.

Σε περίπτωση που εμφανίσετε πόνο στο στήθος, ταχυπαλμία, αρρυθμίες, χάσιμο παλμών, γρήγορη κόπωση, ανεβασμένη πίεση, πεσμένη πίεση ή οτιδήποτε άλλο ανησυχητικό, απευθυνθείτε δίχως χρονοτριβή σε έναν έμπειρο καρδιολόγο του Νοτίου Τομέα Αθηνών.