Καρδιολόγοι στη Θεσσαλονίκη

Βρείτε συγκεντρωμένους στο kardiologos.net πολυάριθμους καρδιολόγους στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μέσω της ιστοσελίδας μας έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με καρδιολόγους και να βρείτε εύκολα ποιοι καρδιολόγοι είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.

Επικοινωνήστε άμεσα με καρδιολόγο του kardiologos.net για φθηνή επίσκεψη σε καρδιολογικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη εάν εμφανίζετε ανησυχητικά συμπτώματα ταχυκαρδίας, αρρυθμίες, υψηλή πίεση, χαμηλή πίεση, τσιμπήματα στην καρδιά, λαχάνιασμα με ελάχιστη κίνηση ή γενική εξάντληση. Ο ειδικός ιατρός για κάθε πάθηση της καρδιάς είναι ο έμπειρος καρδιολόγος σε ιδιωτικό ιατρείο, νοσοκομείο ή κλινική στον οποίο επείγει να απευθυνθείτε άμεσα εάν εμφανίσετε γενικευμένο έντονο πόνο στο στήθος συνδυασμένο με μούδιασμα κυρίως στο αριστερό χέρι και αδιαθεσία ή ναυτία.

Εάν είστε αθλητής μπορείτε να κατοχυρώσετε οικονομικά πακέτα εξετάσεων στο kardiologos.net κλείνοντας ραντεβού με έναν από τους πολλούς καρδιολόγους που εξυπηρετούν στη Θεσσαλονίκη. Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές για τις τακτικές σας επισκέψεις στον καρδιολόγο με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία της καρδιάς σας και του καρδιαγγειακού σας συστήματος προς αποφυγή καταπονήσεως της καρδιάς.

Οι βασικές και απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις προσφέρονται σε χαμηλό κόστος από τους καρδιολόγους μας στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιείται ηλεκτροκαρδιογράφημα, τρίπλεξ καρδιάς (υπέρηχος καρδιάς) και τεστ κοπώσεως σε προσιτή τιμή. Η προληπτική επίσκεψη και εξέταση από εξειδικευμένο καρδιολόγο είναι σημαντική για όλους και σε οποιοδήποτε ηλιακό στάδιο. Ωστόσο τα άτομα με χρόνια νοσήματα, τα ΑΜΕΑ καθώς και τα άτομα μέσης και τρίτης ηλικίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξετάζονται πιο εντατικά και συστηματικά από καρδιολόγο για την καλύτερη πρόληψη καρδιακών παθήσεων. Η στεφανιογραφία καθώς και η τοποθέτηση holter στην καρδιά για πλήρη παρακολούθηση και μέτρηση των παλμών και της πίεσης πραγματοποιείται με επιτυχία από όλους του καρδιολόγους μας στη Θεσσαλονίκη.

Χάρη στην έγκαιρη εξέταση (με συνδυασμό εξετάσεων αίματος) και τη σωστή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τους από τον καρδιολόγο επιτυγχάνεται καλύτερη πρόληψη, πρόγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία σε καρδιοπάθειες, κολπική μαρμαρυγή, εμφράγματα, στεφανιαία νόσο ή καρδιακή ανεπάρκεια.

 

Facebook
Twitter
Pinterest