Βόρειος Τομέας Αθηνών

Το Kardiologos Net παρουσιάζει λίστα με καρδιολόγους στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Συγκεκριμένα καλύπτει όλες τις περιοχές του Βόρειου Τομέα Αθηνών (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Παπάγου, Χολαργός, Αγία Παρασκευή) με τους καταχωρημένους ιατρούς καρδιολόγους που παρέχουν καρδιολογική εξέταση αλλά και τα κέντρα καρδιολογικών εξετάσεων. Στον δυναμικό χάρτη θα βρείτε την ακριβή διεύθυνση του κάθε ιατρείου σας ενδιαφέρει σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Το τεστ κόπωσης, το χόλτερ ρυθμού, το καρδιογράφημα, το τρίπλεξ καρδιάς, το χόλτερ πίεσης, η εξέταση θώρακα κ.α. είναι μερικές από τις βασικές εξετάσεις καρδιάς που χρειάζεται να κάνουμε για να αποφύγουμε την συγκοπή, τις αρρυθμίες, την στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια και άλλα νοσήμτα καρδιάς που θεωρούνται επικίνδυνα.

Οι καρδιολόγοι Βορείου Τομέα Αθηνών εξετάζουν κάθε καρδιολογικό σύμπτωμα όπως είναι οι αρρυθμίες, η ταχυκαρδία, η υψηλή πίεση, η χαμηλή πίεση, η αδικαιολόγητη κόπωση, η δύσπνοια, ο πόνος στον θώρακα, η ναυτία, η ζάλη κ.ά. Κάθε καρδιολόγος μας στον Βόρειο Τομέα Αθηνών διακρίνεται για την εμπειρία του και τις αποτελεσματικές θεραπείες που προσφέρει σε κάθε καρδιακή πάθηση.

Βρείτε εύκολα μέσω του Kardiologos Net ποιοι καρδιολόγοι στον Βόρειο Τομέα Αθηνών είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και ποιοι μπορούν να κάνουν άμεσα επίσκεψη στο σπίτι του εξεταζόμενου.