Καρδιολόγοι στο Μαρούσι

Όλοι οι κάτοικοι στο Μαρούσι μπορούν πλέον να βρίσκουν εύκολα τους καλύτερους καρδιολόγους της περιοχής του και να κλείσουν γρήγορα ραντεβού με τον καρδιολόγο της προτίμησής τους. Αναζητήστε καρδιολόγους του Αμαρουσίου και εντοπίστε όσους είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και εξετάζουν σε χαμηλό κόστος επίσκεψης. Πλήθος έμπειρων καρδιολόγων στο Μαρούσι εξετάζει με συνέπεια και επαγγελματισμό σε καρδιολογικά ιατρεία, καρδιολογικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές ή νοσοκομεία συμβάλλοντας στην ενίσχυση της υγείας της καρδιάς του κάθε ασθενούς.

Χάρη στις βασικές καρδιολογικές εξετάσεις που διενεργούνται από τους καρδιολόγους του Kardiologos Net στο Μαρούσι, είναι εφικτή η αποτελεσματική αντιμετώπιση καρδιολογικών ασθενειών όπως η καρδιακή ανεπάρκεια, η κολπική μαρμαρυγή, η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανακοπή κ.ά. Πραγματοποιείται οικονομικά ηλεκτροκαρδιογράφημα, τρίπλεξ καρδιάς, υπερηχογράφημα καρδιάς με έγχρωμο Doppler, holter ρυθμού, τεστ κοπώσεως, στεφανιογραφία και πολλές άλλες ακόμη καρδιολογικές εξετάσεις.

Η συστηματική επίσκεψη σε καρδιολόγο της εμπιστοσύνης σας στο Μαρούσι συμβάλλει στη μακροχρόνια διατήρηση της υγείας της καρδιάς και στην αποφυγή πιθανής καρδιοπάθειας ακόμη και όταν θεωρούμε ότι τα συμπτώματα που εμφανίζουμε είναι αθώα. Μην αμελήσετε τον ιατρικό έλεγχο συμπτωμάτων όπως ταχυκαρδία, αίσθημα παλμών, δύσπνοια, λαχάνιασμα, αρρυθμίες, πόνο στο στήθος, φτερουγίσματα, τσιμπήματα στην καρδιά, φύσημα, αδικαιολόγητη κόπωση, ζαλάδα, ναυτία αδιαθεσία κ.ά. Παρέχονται αθλητικές βεβαιώσεις σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές μετά από ενδελεχή καρδιολογικό έλεγχο της καρδιακής τους λειτουργίας. Στο Μαρούσι και σε κάθε περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου (Ανάβρυτα, Σωρός, Πολύδροσο, Παράδεισο, Άγιο Θωμά, Νέα Φιλοθέη, ΚΑΤ, Ψαλίδι, Νέα Λέσβος κ.τ.λ.) διατίθενται ειδικά πακέτα σε χαμηλή τιμή για τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις σε ευάλωτες ομάδες όπως οι άνεργοι ή τα ΑΜΕΑ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι ηλικιωμένοι, τα άτομα με χρόνια υποκείμενα νοσήματα και όσοι έχουν ιστορικό με καρδιακά προβλήματα και παθήσεις τις καρδιάς να εξετάζονται ακόμη συχνότερα από εξειδικευμένους καρδιολόγους στο Μαρούσι ώστε να προλαμβάνεται ο κίνδυνος και να θεραπεύεται έγκαιρα και επιτυχώς οποιαδήποτε καρδιοπάθεια.

Facebook
Twitter
Pinterest