Καρδιολόγοι στη Ραφήνα

Εάν ψάχνετε καρδιολόγο στη Ραφήνα για εξετάσεις καρδιάς, το Kardiologos Net διαθέτει τις καλύτερες επιλογές για άμεσα διαθέσιμους και έμπειρους καρδιολόγους. Οι καρδιολόγοι της Ραφήνας διενεργούν καρδιολογικές εξετάσεις και εξετάζουν πλήρως κάθε καρδιολογικό σύμπτωμα που δημιουργεί υποψίες για καρδιοπάθεια, όπως πόνος στην καρδιά, θωρακικό άλγος, διάχυτη πίεση και βάρος στο στήθος, ταχυκαρδία, αρρυθμίες, χάσιμο παλμών, βραδυκαρδία, υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση), χαμηλή αρτηριακή πίεση (υπόταση), μούδιασμα του δεξιού χεριού ή των άκρων, πόνος στην πλάτη, πόνος στην ωμοπλάτη, πόνος στη μέση, πόνος στο στομάχι, έντονη κεφαλαλγία, ζαλάδα, ναυτία, εμετός, τάση προς έμετο, λιποθυμικό επεισόδιο, τάση για λιποθυμία, ίλιγγος, αστάθεια, αδυναμία άσκησης, έντονο λαχάνιασμα, δύσπνοια, ταχύπνοια, κούραση, κόπωση, καταβολή, αδιαθεσία, δυσφορία, κακή διάθεση, απώλεια ενέργειας, φύσημα καρδιάς, πρόπτωση βαλβίδας, συγκοπτικά επεισόδια κ.ά.

Η πρόληψη και ο έγκαιρος έλεγχος του οποιουδήποτε συμπτώματος καρδιάς ή γενικότερης αδιαθεσίας από εξειδικευμένο ιατρό καρδιολόγο της Ραφήνας, μπορεί να είναι σωτήρια για τη ζωή του καρδιοπαθούς, να γλυτώσει τον ασθενή από τον κίνδυνο καρδιαγγειακού νοσήματος που δυνητικά επιφέρει θάνατο και να του προσφέρει μεγάλη παράταση και διάρκεια της ζωής.

Οι καλύτεροι καρδιολόγοι στη Ραφήνα εμπεριέχονται στις προτάσεις του Kardiologos Net και εγγυόνται την υγεία της καρδιάς σας. Οι εξετάσεις καρδιάς διενεργούνται σε καρδιολογικά ιατρεία, καρδιολογικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία της Ραφήνας Αττικής στον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου. Όλα τα καρδιολογικά ιατρεία των καρδιολόγων μας στη Ραφήνα είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα εξέτασης της καρδιάς. Γίνονται πολύ οικονομικά εξετάσεις για την καρδιά όπως τρίπλεξ – υπέρηχος καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, δοκιμασία κοπώσεως, χόλτερ ρυθμού και πίεσης, κλινική εξέταση από τον γιατρό, μέτρηση της αρτηριακής πίεσης με επαγγελματικό πιεσόμετρο, λήψη ιστορικού ασθενείας, εξετάσεις αίματος κ.ά. Πιο εξειδικευμένες εξετάσεις καρδιάς στη Ραφήνα πραγματοποιούνται εάν χρειαστεί περαιτέρω διερεύνηση από επεμβατικό καρδιολόγο ή πυρηνικό ιατρό. Τέτοιες ειδικές καρδιολογικές εξετάσεις αποτελούν η στεφανιογραφία, το διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, η δοκιμασία ανάκλησης, η ηλεκτροφυσιολογική μελέτη από ηλεκτροφυσιολόγο, η εξέταση θώρακος και καρδιάς σε αξονικό τομογράφο, η μαγνητική τομογραφία θώρακος και καρδιάς, η ακτινογραφία θώρακος, το Stress Εcho, το σπινθηρογράφημα αιματώσεως μυοκαρδίου, η ραδιοϊσοτοπική κοιλιογραφία, το τρίπλεξ καρωτίδων, το ραδιενεργό νεφρόγραμμα, η εμφύτευση απινιδωτή/ βηματοδότη και οποιαδήποτε άλλη καρδιολογική εξέταση.

Καλέστε τους καρδιολόγους Ραφήνας στα αναγραφόμενα τηλέφωνα για να κλείσετε το ραντεβού σας για επίσκεψη και εξέταση καρδιάς σε χαμηλό κόστος. Αναζητήστε την ιατρική καθοδήγησή ενός αξιόπιστου καρδιολόγου στη Ραφήνα για τη θεραπεία κάθε καρδιοπάθειας και καρδιαγγειακής νόσου όπως η καρδιακή ανεπάρκεια, η κολπική μαρμαρυγή, η στεφανιαία νόσος, το ιστορικό με έμφραγμα του μυοκαρδίου, οι φραγμένες αρτηρίες/ αγγεία, οι βαλβιδοπάθειες, η πρόπτωση βαλβίδας, οι λοιμώξεις καρδιάς, το ισχαιμικό ή αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, η καρδιακή ανακοπή, η καρδιακή προσβολή και κάθε άλλο καρδιακό πρόβλημα και καρδιαγγειακή πάθηση. Τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι πολύ απειλητικά για την ανθρώπινη ζωή και η έγκαιρη και τακτική επίσκεψη σε καρδιολόγο στη Ραφήνα για την κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση με φάρμακα ή με επέμβαση θεωρείται άκρως σημαντική.

Facebook
Twitter
Pinterest