Καρδιολόγοι στα Χανιά

Η ιστοσελίδα του Kardiologos Net εξειδικεύεται σε ζητήματα καρδιολογίας και προτείνει τους καλύτερους καρδιολόγους της πόλης των Χανίων. Ενημερωθείτε για τις χαμηλές τιμές επίσκεψης στα καρδιολογικά ιατρεία, στα διαγνωστικά κέντρα, στις κλινικές ή στα νοσοκομεία όπου εξετάζουν οι καρδιολόγοι μας στα Χανιά, ανάμεσα στους οποίους μπορείτε να βρείτε και όσους είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ για να πετύχετε πιο οικονομικές καρδιολογικές εξετάσεις.

Μεγάλος αριθμός από καρδιολόγους στα Χανιά διενεργούν καρδιολογικές εξετάσεις σε προσιτό κόστος. Οι βασικότερες καρδιολογικές εξετάσεις περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχο καρδιάς (τρίπλεξ), τεστ κοπώσεως, holter για τη μέτρηση του ρυθμού και της πίεσης, ενώ υπάρχουν και άλλες πιο εξειδικευμένες καρδιολογικές εξετάσεις όπως η στεφανιογραφία, το stress echo κ.ά. Οι καρδιολογικές εξετάσεις σε συνδυασμό με εξετάσεις αίματος μπορούν να δείξουν έγκαιρα την πιθανότητα ύπαρξης καρδιοπάθειας ή καλοήθους πάθησης της καρδιάς. Επισκεφθείτε τους καρδιολόγους μας στα Χανιά και προφυλαχτείτε χάρη στην έγκαιρη πρόληψη από καρδιοπάθειες και άλλα επικίνδυνα καρδιολογικά προβλήματα που μπορούν να αποβούν μέχρι και θανατηφόρα.

Ο προληπτικός έλεγχος με εξετάσεις καρδιάς σε συστηματική βάση είναι πολύ σημαντικός για ηλικιωμένους, αθλητές, άτομα με χρόνια νοσήματα, ιστορικό με παθήσεις της καρδιάς στην οικογένειά τους, αλλά και για κάθε άλλο άτομο που θέλει να διατηρήσει την καρδιακή του υγεία. Κάθε ηλικιακή ομάδα έχει τη δυνατότητα να εξεταστεί οικονομικά από τους κορυφαίους καρδιολόγους στο Δήμο Χανίων του Kardiologos Net.

Η εξέταση των καρδιολογικών συμπτωμάτων όπως η υπέρταση, η υπόταση, οι αρρυθμίες, η ταχυκαρδία, ο πόνος στην καρδιά, το διάχυτο θωρακικό άλγος, η κόπωση, η έντονη αδιαθεσία, τα λιποθυμικά επεισόδια, η ναυτία, η δύσπνοια, η ζάλη κ.ά. είναι απαραίτητη και μπορεί να σώσει ζωές. Ο έγκαιρος καρδιολογικός έλεγχος από εξειδικευμένο γιατρό καρδιολόγο στα Χανιά, μπορεί να προφυλάξει από τη στεφανιαία νόσο, την καρδιακή ανακοπή, το έμφραγμα μυοκαρδίου, την καρδιακή ανεπάρκεια, την κολπική μαρμαρυγή κ.ά.

Facebook
Twitter
Pinterest