Καρδιολόγοι στο Ηράκλειο

Για καρδιολογικό έλεγχο στο Ηράκλειο Κρήτης εμπιστευθείτε τους καρδιολόγους του kardiologos.net. Μέσω της πλατφόρμας μας μπορείτε να κλείνετε πλέον ακόμη πιο εύκολα το ραντεβού με τον καρδιολόγο σας δίχως αναμονές. Στην ιστοσελίδα μας καταγράφεται επίσης μεγάλος αριθμός καρδιολόγων οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.

Οι καρδιολογικές υπηρεσίες των καρδιολόγων μας παρέχονται σε προσιτά κόστη σε καρδιολογικά ιατρεία ή κλινικές του Ηρακλείου Κρήτης. Τα άτομα με υποκείμενες χρόνιες νόσους, οι ανοσοκατεσταλμένοι, οι μεσήλικες ή οι ηλικιωμένοι, πρέπει να απευθύνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε καρδιολόγο για τον τακτικό έλεγχο της υγείας και της λειτουργίας της καρδιάς τους. Ακόμη και εάν είστε επαγγελματίας αθλητής, η συστηματική εξέταση από καρδιολόγο θεωρείται απαραίτητη προς αποφυγή και έγκαιρη αντιμετώπιση σοβαρών παθήσεων της καρδιάς που καταπονείται εντονότερα λόγω της έντονης άσκησης. Σε περιπτώσεις που υπάρχει ιστορικό με φύσημα καρδιάς ή καλοήθης πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας ενώ παράλληλα αθλείστε, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να σας εξετάσει καρδιολόγος πριν ξεκινήσετε μια νέα απαιτητική αθλητική δραστηριότητα.

Οι γιατροί του καρδιολογικού τομέα του kardiologos.net στο Ηράκλειο Κρήτης κατέχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο της καρδιολογίας και εγγυόνται τη βέλτιστη αντιμετώπιση του κάθε ασθενή και των συγγενών τους, με σεβασμό και φροντίδα στις ανησυχίες τους. Πραγματοποιείστε σε πολύ οικονομική τιμή τις κρίσιμες καρδιολογικές εξετάσεις του καρδιογραφήματος, του τρίπλεξ (ή υπερήχου) καρδιάς και του τεστ κόπωσης. Σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις διενεργούνται και άλλες εξετάσεις με επεμβατικό ή μη τρόπο όπως η στεφανιογραφία και η τοποθέτηση holter μετρήσεως του παλμού και της πίεσης της καρδιάς.

Η συχνή επαφή με καρδιολόγο προλαμβάνει επικίνδυνες καρδιοπάθειες όπως είναι η στεφανιαία νόσος, η κολπική μαρμαρυγή, το έμφραγμα, η καρδιακή ανεπάρκεια κ.ά. Οι καρδιολόγοι μας στο Ηράκλειο της Κρήτης κάνουν πάντα το καλύτερο δυνατό για τη θεραπεία κάθε καρδιακής πάθησης.

Facebook
Twitter
Pinterest