Καρδιολόγοι στα Ιωάννινα

Βρείτε μεγάλο αριθμό από καρδιολογικά ιατρεία στα Ιωάννινα και Δήμο Ιωαννιτών συμβεβλημένα με ΕΟΠΥΥ μέσω του Kardiologos Net. Στην ιστοσελίδα μας καθίσταται ιδιαίτερα εύκολο να αναζητήσετε καρδιολόγους της περιοχής των Ιωαννίνων και να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας με τον/ την γιατρό. Για καρδιολογικές εξετάσεις σε οικονομική τιμή στα Ιωάννινα επικοινωνήστε με τους καρδιολόγους μας ώστε να προγραμματίσετε ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπερηχοκαρδιογράφημα τρίπλεξ με έγχρωμο doppler, τεστ κοπώσεως και τοποθέτηση holter πίεσης και ρυθμού με patches στην περιοχή της καρδιάς.

Οι καρδιολόγοι του Kardiologos Net στα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου (Πεδινή, Καρδαμίτσια, Μάρμαρα, Νεοχωρόπουλο, Εξοχή, Σταυράκι, Τσιφλικόπουλο, Δροσοχώρι, Κατσικάς, Λογγάδες, Κουτσελιό, Πέραμα κ.α.) παρέχουν βεβαιώσεις σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές μετά από προαθλητικό καρδιολογικό έλεγχο. Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας της καρδιάς είναι ιδιαίτερα σημαντικός για κάθε άτομο ακόμη και σε νεαρή ηλικία και ειδικότερα εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό με καρδιοπάθειες, ανακοπές ή εμφράγματα. Τα άτομα μέσης ηλικίας, οι ηλικιωμένοι και όσοι πάσχουν από χρόνιες παθήσεις κρίνεται απαραίτητο να εξετάζονται σε ακόμη πιο συστηματική βάση από καρδιολόγο με στόχο την αποφυγή και την έγκαιρη θεραπεία σοβαρών καρδιακών ή καρδιαγγειακών παθήσεων.

Εμπιστευθείτε τους καρδιολόγους μας στα Ιωάννινα και εξεταστείτε άμεσα εάν παρουσιάζετε ταχυκαρδία, φτερουγίσματα, αρρυθμία, υπόταση, υπέρταση, πόνο στην καρδιά, ενοχλήσεις στο στήθος, εύκολη κόπωση ή αδιαθεσία. Σε περιπτώσεις όπου κρίνει ο καρδιολόγος απαραίτητο διενεργείται και στεφανιογραφία. Όλες οι ιατρικές υπηρεσίες διατίθενται σε χαμηλή τιμή από τις καρδιολογικές κλινικές, τα διαγνωστικά κέντρα και τα καρδιολογικά ιατρεία στα Ιωάννινα ώστε η ιατρική περίθαλψη του πολύτιμου οργάνου της καρδιάς να είναι προσιτή σε όλους τους πολίτες. Η σωστή αξιολόγηση και ερμηνεία των αποτελεσμάτων των καρδιολογικών εξετάσεων σε συνδυασμό με αιματολογικές εξετάσεις από εξειδικευμένο καρδιολόγο στα Ιωάννινα μπορεί να σώσει ζωές. Κάθε καρδιολογική ασθένεια όπως στεφανιαία νόσος, κολπική μαρμαρυγή ή καρδιακή ανεπάρκεια πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή και φροντίδα από τους πιο έμπειρους γιατρούς στον τομέα της καρδιολογίας.

Facebook
Twitter
Pinterest