Καρδιολόγοι στο Κορωπί

Οι πιο έμπειροι και αξιόπιστοι καρδιολόγοι στο Κορωπί είναι άμεσα στη διάθεσή σας για εξετάσεις καρδιάς. Το Kardiologos Net διαθέτει τους καλύτερους καρδιολόγους του Κορωπίου Αττικής, οι οποίοι εξετάζουν οικονομικά και με μεγάλη φροντίδα τον κάθε ασθενή. Κλείστε εύκολα το ραντεβού σας για καρδιολογική εξέταση σε καρδιολόγο στο Κορωπί και κάθε συνοικία (Αγία Μαρίνα, Άγιος Δημήτριος, Κίτσι, Καρελλά κ.α.) καλώντας στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας. Στο Kardiologos Net διατίθενται και καρδιολόγοι με σύμβαση στον ΕΟΠΠΥ και σε άλλα ασφαλιστικά ταμεία. Επωφεληθείτε τώρα από εξετάσεις καρδιάς σε χαμηλό κόστος. Τα καρδιολογικά ιατρεία, οι καρδιολογικές κλινικές, τα νοσοκομεία, τα κέντρα καρδιολογίας και τα διαγνωστικά κέντρα όπου πραγματοποιούνται οι εξετάσεις καρδιάς στο Κορωπί, είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα, ασφαλή και πιστοποιημένα μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό.

Εάν αναζητάτε καταξιωμένο καρδιολόγο στο Κορωπί, το Kardiologos Net έχει τη λύση για τη βέλτιστη διατήρηση της καρδιακής σας υγείας. Στην περίπτωση που εσείς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο αισθανθεί καρδιολογικά συμπτώματα που παραπέμπουν σε καρδιοπάθεια ή καρδιαγγειακό νόσημα, επικοινωνήστε άμεσα με καρδιολόγο στο Κορωπί ή με τα επείγοντα του νοσοκομείου της περιοχής σας που εφημερεύει. Συνήθη συμπτώματα καρδιάς που παρουσιάζονται σε καρδιοπαθείς ασθενείς αποτελεί ο πόνος στην καρδιά, η πίεση στον θώρακα, το βάρος στο στήθος, η δύσπνοια, η ταχυκαρδία, η βραδυκαρδία, η αρτηριακή υπέρταση, η αρτηριακή υπόταση, οι αρρυθμίες καρδιάς, η αδικαιολόγητη εφίδρωση, ο κρύος ιδρώτας, η ναυτία, η ζάλη, η τάση προς λιποθυμία, τα συγκοπτικά επεισόδια, τα λιποθυμικά επεισόδια, ο έμετος, η κούραση, η καταβολή, η διάχυτη δυσφορία, το μούδιασμα στο χέρι, το μούδιασμα στη γνάθο, ο πόνος στην πλάτη, ο αντανακλαστικός πόνος στο στομάχι, το φύσημα καρδιάς, τα φτερουγίσματα, τα τσιμπήματα στην καρδιά, η αίσθηση ότι χάνεται καρδιακός παλμός, ο κόμπος στον λαιμό, η έντονη κόπωση με ελάχιστη κίνηση κ.ά.

Οι καρδιολόγοι μας στο Κορωπί, τον Καρελλά, το Κίτσι και στα επίνοια του Άγιος Δημήτριος και Αγία Μαρίνα Κορωπίου μπορούν να εξετάσουν την καρδιά σας με αποτελεσματικότητα και να προτείνουν τις καταλληλότερες θεραπείες για κάθε καρδιαγγειακή νόσο. Η θεραπευτική αντιμετώπιση για καρδιαγγειακές παθήσεις μπορεί να είναι είτε φαρμακευτική είτε επεμβατική με χειρουργείο. Η προληπτική εξέταση και ο καρδιακός έλεγχος της καρδιακής λειτουργίας και της δυνατότητας άντλησης και ροής του αίματος στον οργανισμό, θεωρείται υψίστης σημασίας. Η επίσκεψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε καρδιολόγο στο Κορωπί μπορεί να σώσει ζωές και προλάβει επικίνδυνες παθήσεις της καρδιάς. Μερικές από τις πιο σοβαρές καρδιακές παθήσεις αποτελεί η καρδιακή ανεπάρκεια, η στεφανιαία νόσος, οι φραγμένες αρτηρίες, η κολπική μαρμαρυγή, η κοιλιακή μαρμαρυγή, η πρόπτωση βαλβίδας, οι βαλβιδοπάθειες, οι λοιμώξεις της καρδιάς, το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η καρδιακή ανακοπή, η καρδιακή προσβολή, το ισχαιμικό ή αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες επείγουσες καρδιαγγειακές ασθένειες.

Οι εξετάσεις καρδιάς που διενεργούνται από εξειδικευμένους καρδιολόγους στο Κορωπί Αττικής σε χαμηλή τιμή είναι το τρίπλεξ καρδιάς (υπέρηχος καρδιάς), το ηλεκτροκαρδιογράφημα, το τεστ κοπώσεως, το χόλτερ ρυθμού και πίεσης, η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, η ηλεκτροφυσιολογική μελέτη, η επεμβατική στεφανιογραφία (από επεμβατικό καρδιολόγο), η αναίμακτη στεφανιογραφία, η αξονική και μαγνητική τομογραφία, η δοκιμασία ανάκλησης, το stress echo (δυναμικό ηχοκαρδιογράφημα), το σπινθηρογράφημα αιματώσεως μυοκαρδίου, η ραδιοϊσοτοπική κοιλιογραφία μυοκαρδίου, το τρίπλεξ καρωτίδων κ.ά. Εξεταστείτε εγκαίρως από τους καλύτερους ιατρούς καρδιολόγους στο Κορωπί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Facebook
Twitter
Pinterest