Καρδιολόγοι στην Παλλήνη

Κορυφαίοι καρδιολόγοι της Παλλήνης βρίσκονται στη διάθεσή σας για οικονομικές εξετάσεις καρδιάς. Οι καρδιολόγοι του Kardiologos Net στην Παλλήνη Αττικής εξετάζουν σε πολύ προσιτό κόστος καθώς διατίθενται καρδιολόγοι ΕΟΠΠΥ και άλλων ασφαλιστικών ταμείων. Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας σε καρδιολόγο της Παλλήνης, ανεξαρτήτως σε ποια ηλικιακή ομάδα ανήκετε. Ο πλήρης καρδιολογικός έλεγχος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις πολλοί νέοι και παιδιά πάσχουν από καρδιοπάθειες δίχως να το γνωρίζουν και δίχως να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η καρδιακή τους υγεία και η ζωή τους. Οι ηλικιωμένοι, οι μεσήλικες, τα ΑΜΕΑ, οι έγκυες γυναίκες, οι ευπαθείς ομάδες και τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης απαραίτητο να επισκέπτονται σε τακτική βάση τον καρδιολόγο Παλλήνης.

Καλέστε εγκαίρως στα τηλέφωνα των καρδιολόγων Παλλήνης του Kardiologos Net για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας για καρδιολογικές εξετάσεις. Οι εξετάσεις καρδιάς πραγματοποιούνται σε χαμηλή τιμή σε καρδιολογικά ιατρεία, καρδιολογικές κλινικές, νοσοκομεία ή διαγνωστικά εργαστήρια της Παλλήνης που διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και σύγχρονα μηχανήματα. Ο έμπειρος καρδιολόγος με την τεχνογνωσία που διαθέτει θα διενεργήσει υπέρηχο – τρίπλεξ καρδιάς, καρδιογράφημα, τεστ κοπώσεως, χόλτερ πίεσης και καρδιακού ρυθμού, μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, καταγραφή των συμπτωμάτων και του ιστορικού ασθενείας σας (και της οικογενείας) και ενδελεχή κλινική εξέταση. Για περαιτέρω διερεύνηση, ο ιατρός ενδέχεται να σας παραπέμψει σε επεμβατικό καρδιολόγο στην Παλλήνη για επεμβατική στεφανιογραφία, αναίμακτη στεφανιογραφία (σε αξονικό και μαγνητικό τομογράφο), διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, τοποθέτηση απινιδωτή ή βηματοδότη, σε ακτινολόγο – ακτινοδιαγνώστη για τρίπλεξ καρωτίδων και ακτινογραφία θώρακος, για πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις, σπινθηρογράφημα αιματώσεως μυοκαρδίου (από πυρηνικό ιατρό), ραδιοϊσοτοπική κοιλιογραφία, εναλλακτικό ή χημικό τεστ κοπώσεως κ.ά.

Απαλλαγείτε από τον κίνδυνο καρδιακής πάθησης ή καρδιαγγειακής νόσου που μπορεί να αποβεί έως και θανατηφόρα. Εάν είστε κάτοικος Παλλήνης και βιώνετε συχνά συμπτώματα καρδιάς που κινούν υποψίες για καρδιαγγειακά νοσήματα, συμβουλευτείτε άμεσα έναν από τους κορυφαίους καρδιολόγους μας και πραγματοποιήστε προληπτική επίσκεψη σε καρδιολογικό ιατρείο. Τέτοια καρδιολογικά συμπτώματα είναι το θωρακικό άλγος, ο πόνος στην καρδιά, η αρτηριακή υπέρταση, η αρτηριακή υπόταση, οι ταχυκαρδίες, οι βραδυκαρδίες, τα συγκοπτικά επεισόδια, οι αρρυθμίες, το φύσημα καρδιάς, η κόπωση, η κούραση, η καταβολή, η δυσφορία στο στήθος, η γενικευμένη αδιαθεσία, η δύσπνοια, η εφίδρωση, η ταχύπνοια, ο ίλιγγος, η ναυτία, η ζάλη, η κεφαλαλγία, το έντονο αίσθημα παλμών, τα φτερουγίσματα, τα τσιμπήματα στην καρδιά, το μούδιασμα στο αριστερό χέρι, ο πόνος στο στομάχι – στην πλάτη – στη γνάθο, ο έμετος, η τάση προς λιποθυμία ή το λιποθυμικό επεισόδιο, η αδυναμία κίνησης, η σύγχυση κ.ά.

Οι καρδιολόγοι μας στην Παλλήνη μπορούν να διαγνώσουν και να θεραπεύσουν εγκαίρως και αποτελεσματικά τις καρδιαγγειακές παθήσεις όπως τη στεφανιαία νόσο, την καρδιακή ανεπάρκεια, την κολπική μαρμαρυγή, το ισχαιμικό ή αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το έμφραγμα του μυοκαρδίου, την καρδιακή ανακοπή – προσβολή, τις βαλβιδοπάθειες, τις μικροβιακές λοιμώξεις της καρδιάς, τις φραγμένες αρτηρίες με στενώσεις και άλλες επικίνδυνες καρδιακές παθήσεις. Η σωστή γνωμάτευση από τους καρδιολόγους Παλλήνης μπορεί να προσφέρει και την αντιστοίχως βέλτιστη θεραπεία με φαρμακευτική αγωγή ή με επεμβατικές – χειρουργικές μεθόδους σε καρδιοπαθείς.

Facebook
Twitter
Pinterest