Βορείου τομέα Αθηνών

Το Kardiologos Net παρουσιάζει λίστα με καρδιολόγους στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Συγκεκριμένα καλύπτει όλες τις περιοχές του Βόρειου Τομέα Αθηνών (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι, Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Παπάγου, Χολαργός, Αγία Παρασκευή) με τους καταχωρημένους ιατρούς καρδιολόγους που παρέχουν καρδιολογική εξέταση αλλά και τα κέντρα καρδιολογικών εξετάσεων. Στον δυναμικό χάρτη θα βρείτε την ακριβή διεύθυνση του κάθε ιατρείου σας ενδιαφέρει σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Το τεστ κόπωσης, το χόλτερ ρυθμού, το καρδιογράφημα, το τρίπλεξ καρδιάς, το χόλτερ πίεσης, η εξέταση θώρακα κ.α. είναι μερικές από τις βασικές εξετάσεις καρδιάς που χρειάζεται να κάνουμε για να αποφύγουμε την συγκοπή, τις αρρυθμίες, την στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια και άλλα νοσήμτα καρδιάς που θεωρούνται επικίνδυνα.

Βρείτε ποιοί καρδιολόγοι είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και ποιοί μπορούν να κάνουν επίσκεψη στο σπίτι του εξεταζόμενου.